Brentford vs Newcastle – Spilfiduser, Optakt og Odds

Newcastle gæster Gtech Community Stadium på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Brentford.

På en tredjeplads i tabellen har Newcastle opnået 53 point på de første 28 afviklede runder. Brentford samlede 43 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 9 i Premier League stillingen af sig.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Newcastle er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Newcastle præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Brentford har vundet ti sejre, mens de har spillet 13 uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League. Brentford er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Gtech Community Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Newcastle kigger på 14 sejre, samt 11 uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League. Newcastle er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Newcastle.

  • Brentford har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 9 af Brentford’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Brentford har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af Brentford’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Brentford scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • I de seneste 18 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 9 Newcastle udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 8 kampe
  • 5 af Newcastle’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Newcastle’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål

Form Brentford mod Newcastle

Det er ikke helt skidt for Brentford, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Leicester, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 3-3 mod Brighton, før de desværre tabte med 1-0 til Manchester United. Brentford præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

Newcastle har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Nottingham Forrest nedlagt 1-2, hvorpå Manchester United blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over West Ham, der blev slået med 1-5. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fem og scorede otte mål.

Brentford har opnået 18 point fra deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fem kampe med en score på 23 mål for og 26 imod. Newcastle scorede 22 mål og lukkede 12 ind i deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem seks sejre og 22 point.

Brentford vs Newcastle – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Newcastle.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford på lørdag.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Brentford.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Newcastle – indbyrdes historik

Med sejre på 5-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Brentford ser Newcastle uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Brentford vandt en af deres foregående syv kampe mod Newcastle, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Brentford og Newcastle.

Brentford mod Newcastle Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Alexander Isak været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Newcastle håber, at han kan bygge på mod Brentford. Sidstnævnte håber til gengæld på Ivan Toney til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Brentford vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Newcastle vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Brentford på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Newcastles seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Newcastle snittede 3.34 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.