Brentford vs Nottingham Forrest – Optakt, bedste Odds og gode tips

Brentford har fordel af hjemmebane på Gtech Community Stadium, når Nottingham Forrest kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Brentford går ind til runde 34 som nummer 9 i Premier League tabellen med 47 point på kontoen. Med 33 runder bag dem har Nottingham Forrest samlet 30 point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Nottingham Forrest præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Brentford er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet 14 uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forrest kigger på syv sejre, samt ni uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Nottingham Forrest.

  • 13 af Brentford’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 11 kampe
  • 7 af Brentford’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 19 af de seneste 21 udekampe
  • Nottingham Forrest tabte deres seneste 7 udekampe
  • Nottingham Forrest var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Brentford mod Nottingham Forrest

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Wolverhampton, hvorefter de opnåede 1-1 mod Aston Villa. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-2 i opgøret mod Chelsea. Brentford opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede ti og lukkede syv mål ind.

Nottingham Forrest har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Manchester United. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-2 til Liverpool, for så at svare igen med en 3-1 sejr over Brighton. Nottingham Forrest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 16 og scorede fire mål.

Brentford tog 28 point fra deres seneste 18 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet seks sejre af sig efter 25 mål scoret og 14 indkasseret. Brentford scorede 14 mål og indkasserede selv 40 i deres foregående 18 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og ti point.

Brentford vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Nottingham Forrest.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford den kommende lørdag.

Nottingham Forrest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Brentford senest mødte Nottingham Forrest i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har Brentford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.61, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford62% chance for at banke Nottingham Forrest. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Nottingham Forrest udbetaler 5.50 i gevinst på oddset for en sejr. Brentford vandt fire af deres foregående ti kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Brentford og Nottingham Forrest.

Brentford mod Nottingham Forrest Spiltips

Det kører udmærket for Ivan Toney, som står noteret for 19 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så Brentford håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Nottingham Forrest på lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Ivan Toney til at finde vej til netmaskerne her.

Brentford vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Nottingham Forrest vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. Nottingham Forrest lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Brentford præsterede to clean sheets i deres seneste 10 kampe på Gtech Community Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på to mål, mens Nottingham Forrest snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.