Brentford vs Southampton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er mere end point på spil, når Brentford tørner sammen med rivaler Southampton i et derby Premier League den kommende lørdag på Gtech Community Stadium.

Brentford er nummer 8 i tabellen med 30 point efter 20 kampe, mens Southampton rangerer som nummer 20 med 15 point efter 20 kampe.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Brentford har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Brentford er på en fin stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Southampton har indtil videre præsteret fire sejre og tre uafgjorte samt 13 nederlag i Premier League. Southampton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Southampton.

  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Brentford kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Brentford har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 19 af de seneste 21 kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Southampton’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Southampton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 4 Southampton udekampe, har summen af mål været over 2.5

Form Brentford mod Southampton

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod West Ham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Bournemouth, inden de senest spillede 0-0 mod Leeds. Brentford præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede ti og indkasserede fire mål.

Det er alt eller intet for Southampton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-1 nederlag mod Newcastle, hvortil de svarede igen mod Blackpool i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Newcastle. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Southampton to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede fem mål.

Brentford tog 16 point fra deres seneste 11 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet tre sejre af sig efter 16 mål scoret og 13 indkasseret. Brentford scorede otte mål og indkasserede selv 23 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og fire point.

Brentford vs Southampton – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Southampton den kommende lørdag.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford den kommende lørdag.

Southampton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Southampton – indbyrdes historik

Brentford går til kampen mod Southampton med en 1-0-1 statistik for deres seneste to møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem Brentford og Southampton.

Brentford mod Southampton Spiltips

Brentford høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Southampton sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Southampton lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Brentford præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Gtech Community Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på to mål, mens Southampton snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Brentfords seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Southampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.