Brentford banker Bristol City

Der spilles en enkelt udsat kamp onsdag denne onsdag i The Championship. Det er en kamp fra runde 23 og den finder sted i London. Her tager hjemmeholdet Brentford imod Bristol City FC på Brentford Community Stadium. Hjemmeholdet giver 1.64 for en sejr på oddset. Sejr til Bristol City kan til gengæld spilles til 5.30 på oddset i en kamp, hvor dommer Tony Harrington fløjter kick off kl. 20.00.

Brentford byder op til dans i fantastisk god form. Thomas Frank og co. har formået at vinde fire af deres seneste fem kampe. Undtagelsen var sidste uges nederlag i semifinalen i EFL Cup mod Tottenham. Det er trods alt ingen skam og har givet vigtige erfaringer hos The Bees. De sætter selvfølgelig næsen op efter at levere endnu et stærkt resultat mod onsdagens modstander.

Bristol Citys form er lidt svingende i øjeblikket. To sejre i de seneste fem kampe er vidnesbyrd om, at et trænerskifte i efteråret fortsat ikke har båret den ønskede frugt. Den ene sejr blev hentet i weekendens FA Cup-turnering, hvor de besejrede Portsmouth har League One. I The Championship er man til gengæld noteret for fire nederlag i fem kampe og det har selvfølgelig kostet i stillingen.

Brentford har en god indbyrdes historik mod The Robins. The Bees vandt fem af de seneste 10 interne kampe. Af disse seneste 10 dueller var der én sejre til City, men til gengæld sluttede fire uafgjort. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom tre af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Flere interessante tips