Brighton kan nakke Norwich og forbedre positionen

Norwich har fordel af hjemmebane på Carrow Road, når Brighton kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Norwich lægger beslag på placeringen som nummer 20 i Premier League med 1 point for deres første 7 kampe. Differencen til Brighton er 13 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 7 kampe.

De har indtil videre overgået alle forventninger for sæsonen, og spørgsmålet er nu, om Brighton fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Carrow Road.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich vs Brighton.

  • Norwich ikke vundet i de seneste 17 kampe i træk;
  • Norwich har tabt i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 16 af 17 kampe;
  • Norwich har tabt i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe.
  • Brighton er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Brighton er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Form Norwich vs Brighton

Norwich i ekspresfart mod bunden.

Norwich er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Bare ét point forhindrer Norwich i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 2-0 mod Liverpool og Everton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Burnley.

Brighton fortsætter pointhøsten.

The Seagulls går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. De åbnede med at banke Swansea 2-0 i pokalturneringen. Senest blev to point sat på kontoen via to uafgjorte kampe. Først 1-1 mod Crystal Palace, herefter 0-0 mod Arsenal.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Brighton til 2.10 på oddset.

Norwich v Brighton Indbyrdes historik

Norwich har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor Premier League, hvorfor det er første gang i 2 år, de møder Brighton. Norwich går ind til opgøret med en historik mod Brighton, der siger 0-0-2 for deres seneste 2 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Hold øje med Teemu Pukki når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Norwich, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Neal Maupay har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Brighton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.