Brighton mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa står overfor Brighton den kommende søndag i et Premier League møde på The American Express Community Stadium.

Brighton fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. Aston Villa bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Brighton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Aston Villa rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 19 gange, eller 1.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Brighton er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson.

Aston Villa kigger på 20 sejre, samt syv uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Brighton har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brighton i 17 af de seneste 19 hjemmekampe i Premier League
  • Brighton har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • 10 af Brighton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Brighton har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Aston Villa scorede i 22 af deres seneste 24 kampe i Premier League
  • Aston Villa scorede i deres seneste 10 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • Aston Villa har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret

Form Brighton mod Aston Villa

Brighton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Burnley, hvorefter de mod Manchester City tabte 0-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Bournemouth, der vandt 3-0. Brighton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede seks og lukkede ni mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Aston Villa i øjeblikket. Mod Bournemouth satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Chelsea. I sidste runde gik de dog ned med 2-4 mod Olympiacos. Aston Villa vandt fire af deres foregående seks udekampe i Premier League, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede otte mål ind og scorede selv 14.

Brighton opnåede to sejre og syv point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 13 gange i disse kampe, men lukkede også selv 26 ind.

Brighton vs Aston Villa – Seneste nyt

Brighton kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Aston Villa.

Joao Pedro, James Milner, Solly March og Julio Enciso er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Aston Villa med på The American Express Community Stadium.

I værste fald må Aston Villa finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Boubacar Kamara, Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Tyrone Mings og Emiliano Buendia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Aston Villa – indbyrdes historik

Aston Villa har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Brighton i Premier League-regi. Med sejre på 6-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Brighton ser Aston Villa uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Aston Villa har seks sejre i deres seneste ti meetings med Brighton, og de sejrede 6-1 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I de seneste 4 opgør i Premier League imellem Brighton og Aston Villa var begge hold på måltavlen. Begge hold scorede i seks af de seneste ni kampe mellem Brighton og Aston Villa.

Brighton mod Aston Villa Spiltips

Det har været en strålende sæson for Ollie Watkins så langt, da han har formået at banke flotte 19 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og Aston Villa sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Brighton. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Ollie Watkins på oddset til komme på tavlen igen.

Brighton høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Brighton. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for Aston Villa.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 0.77 mål, mens Aston Villa snittede 1.99 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Brightons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.