Brighton mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton skal op imod Brentford på The American Express Community Stadium på onsdag i en spændende Premier League duel.

Brighton går ind til runde 15 som nummer 8 i Premier League tabellen med 22 point på kontoen. Med 14 runder bag dem har Brentford samlet 19 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Der har været seriøst med mål, når Brighton har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 18 kampe i streg.

Brighton har før kampen den kommende onsdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med to i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent nul gange.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Brentford præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Brighton er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Brighton var på måltavlen i deres seneste 30 i træk.

Brentford kigger på fem sejre, samt fire uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Brighton scorede i 57 af deres seneste 59 kampe
  • Brighton scorede i deres seneste 21 hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 14 hjemmekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brighton i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Brighton har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 12 af de seneste 14 kampe
  • I de seneste 5 Brentford udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 7 af Brentford’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Brentford scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe

Form Brighton mod Brentford

I deres seneste tre kampe formåede Brighton først at banke Nottingham Forrest med 2-3. Herefter nedlagde de også AEK Athen med 0-1, inden stimen stoppede mod Chelsea, der vandt en 3-2 sejr. Brighton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede 11 og lukkede ni mål ind.

Brentford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-0 af Liverpool. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Arsenal, for så at svare igen med en 3-1 sejr over Luton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede syv mål.

Brighton tog 15 point fra deres seneste syv opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fire sejre af sig efter 17 mål scoret og otte indkasseret. Brentford scorede otte mål og indkasserede selv 11 i deres foregående syv opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og syv point.

Brighton vs Brentford – Seneste nyt

Brighton kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp. Lewis Dunk og Mahmoud Dahoud er ikke til rådighed for Brighton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Tariq Lamptey, Ansu Fati, Adam Webster, Pervis Estupinan, Danny Welbeck, Solly March og Julio Enciso er blandt de syv spillere, som mangler for Brighton den kommende onsdag.

I værste fald må Brentford finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Brentford-truppen, er Ivan Toney i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mathias Jensen, Nathan Collins, Aaron Hickey, Rico Henry og Joshua Dasilva, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Brentford – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Brighton senest mødte Brentford i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 3-3 pointdeling. Brighton går til kampen mod Brentford med en 2-1-1 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

I en af de tidligere fire kampe mellem Brighton og Brentford scorede begge hold.

Brighton mod Brentford Spiltips

Neal Maupay virker til at være i anstændig form for Brentford, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brighton, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Joao Pedro, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Brighton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på The American Express Community Stadium, præsterede Brighton at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i syv af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Brentford snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Brightons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.