Brighton mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton har fordel af hjemmebane på The American Express Community Stadium, når Brentford kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Brighton har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Brentford kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i syv mål imod. Det giver et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Brighton har vundet 12 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League.

Brentford har indtil videre præsteret ti sejre og 12 uafgjorte samt fem nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Brentford.

  • Brighton scorede i 20 af deres seneste 21 kampe
  • Brighton har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Brighton har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Brighton har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Brighton vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 5 Brentford udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 8 af Brentford’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Brentford’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Brentford’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form Brighton mod Brentford

Brighton ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Leeds. Herefter var de oppe imod Crystal Palace i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Grimsby, som blev nedlagt med 5-0. Brighton præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Everton gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 0-2 over Southampton, inden de senest spillede 1-1 mod Leicester. Brentford vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Brighton har opnået 11 point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt tre kampe med en score på 16 mål for og 18 imod. Brentford vandt fem sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 20 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Brighton vs Brentford – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Brentford.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder er blandt de to spillere, som mangler for Brighton på lørdag.

I værste fald må Brentford finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Brentford – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brentford med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Brighton vandt fire af deres foregående ti kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Brighton og Brentford blev der scoret højst to mål.

Brighton mod Brentford Spiltips

Det har været en strålende sæson for Ivan Toney så langt, da han har formået at banke flotte 16 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og Brentford sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Brighton. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Ivan Toney på oddset til komme på tavlen igen.

Brighton høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Brighton har set fem af deres seneste 10 kampe i The American Express Community Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Brentfords seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brightons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Brentford spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.