Brighton mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea står overfor Brighton den kommende onsdag i et Premier League møde på The American Express Community Stadium.

Chelsea er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster The American Express Community Stadium Premier League.

Det er ikke sådan, at Brighton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Brighton har vundet 12 sejre, mens de har spillet 12 uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League.

Chelsea kigger på 16 sejre, samt ni uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Brighton har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brighton i 17 af de seneste 19 hjemmekampe i Premier League
  • Brighton har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • 10 af Brighton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Brighton har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Chelsea i de seneste 17 udekampe
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Chelsea har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i de seneste 14 udekampe i Premier League
  • 11 af Chelsea’s seneste 13 kampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • Chelsea scorede i 22 af deres seneste 24 kampe i Premier League

Form Brighton mod Chelsea

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Bournemouth gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Aston Villa, inden de senest spillede 1-1 mod Newcastle. Brighton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også ni ind.

Chelsea har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Tottenham nedlagt 2-0, hvorpå West Ham blev fejet til side med 5-0. Senest gik formen ud over Nottingham Forrest, der blev slået med 2-3. Chelsea kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv ti.

Chelsea vandt seks sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 35 mål og lukkede 37 ind. Dette indbragte dem 23 point.

Brighton vs Chelsea – Seneste nyt

Brighton kan have op til fire fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Chelsea.

Joao Pedro, James Milner, Solly March og Julio Enciso er blandt de fire spillere, som mangler for Brighton den kommende onsdag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James og Wesley Fofana, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Chelsea – indbyrdes historik

Brighton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Chelsea. Brighton tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Chelsea, da Chelsea noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Brighton sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Brighton går til kampen mod Chelsea med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

I de seneste 5 opgør i Premier League imellem Brighton og Chelsea var begge hold på måltavlen. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Brighton og Chelsea.

Brighton mod Chelsea Spiltips

Cole Palmer har gang i en stærk sæson med 21 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede femkugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Chelsea krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Brighton på onsdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Cole Palmer på oddset til komme på tavlen igen.

Brighton vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Chelsea vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Brighton. Begge scorede også i ni af de seneste 10 udekampe for Chelsea.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Chelsea snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Brightons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Chelsea spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.6 mål undervejs i processen.