Brighton mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton skal op imod Chelsea på The American Express Community Stadium den kommende lørdag i en spændende Premier League duel.

Brighton er nummer 9 i tabellen med 15 point efter 11 kampe, mens Chelsea rangerer som nummer 5 med 21 point efter 11 kampe.

Der har været så lidt, som har adskilt Brighton fra Chelsea i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på The American Express Community Stadium.

Brighton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Chelsea er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Chelsea præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Brighton har vundet 4 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Chelsea har indtil videre præsteret 6 sejre og 3 uafgjorte samt 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Chelsea.

  • Brighton har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Brighton har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 6 af de seneste 7 kampe
  • Brighton tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • Chelsea scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 4 udekampe
  • Chelsea vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Chelsea i 5 af de seneste 6 kampe

Form Brighton mod Chelsea

Bare ét point forhindrer Brighton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Brentford, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Nottingham F.. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester City, som satte sig igennem med 3-1. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Brighton måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Brighton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 9mål, men lukkede også 4 ind.

Chelsea ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Brentford. Herefter var de oppe imod Manchester United i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Salzburg, som blev nedlagt med 1-2. Chelsea blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Chelsea vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 6 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Brighton har opnået 8 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 2 kampe med en score på 9 mål for og 10 imod. Chelsea vandt 1 sejre i deres foregående 3 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 5 mål og lukkede 4 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Brighton vs Chelsea – Seneste nyt

Brighton kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Chelsea.

Adam Lallana, Joel Veltman, Kaoru Mitoma og Jakub Moder er blandt de 4 spillere, som mangler for Brighton på lørdag.

Chelsea ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Brighton.

Det er navne som Kalidou Koulibaly, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Chelsea – indbyrdes historik

Brighton har ikke vundet en eneste af de seneste 10 opgør mod rivalerne Chelsea. Chelsea synes at have et godt øje til Brighton, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.40 på Chelsea til at vinde igen.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Brighton og Chelsea.

Brighton mod Chelsea Spiltips

Brighton høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 3 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Chelsea 3 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Chelsea snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Brightons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Chelsea spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.