Brighton og Crystal Palace føjer endnu et kapitel til rivaliseringen

Brighton byder velkommen til Crystal Palace i Premier League på mandag på The American Express Community Stadium. Brighton er placeret som nummer 16 i stillingen med 26 point for 24 kampe. The Eagles ligger til gengæld 3 point foran som nummer 14.

I deres nuværende form vil The Seagulls sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Crystal Palace.

The Seagulls bøjer sig ikke.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Brighton igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe delte Brighton point i en 1-1 kamp mod Burnley, før de led et 1-0 nederlag mod Leicester i FA Cup, for så senest at præstere en kedelig 0-0 kamp med Aston Villa .

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på The Seagulls og deres form hjemme hjemme, som har givet 2 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Crystal Palace drømmer om at stoppe ringe stime.

The Eagles går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres tre foregående kampe sikrede Palace sig en 2-1 sejr mod Newcastle, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Leeds for senest at tabe 3-0 mod Burnley.

Palace forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen på mandag. Et udbytte på 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

Brighton vs The Eagles h2h

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Brighton og Crystal Palace fandt sted i februar 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. I 3 af de seneste 7 opgør mellem Brighton og Crystal Palace var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. Klubberne har været meget jævnbyrdige med 2 sejre til hver side i de foregående 7 kampe i Premier League. Uafgjort kunne således ligne det saftige væddemål her med 3 kampe , der sluttede uden vinder.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brighton giver 1.75 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens The Eagles giver 5.50 på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.30 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 43% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.67 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics