Brighton mod Everton i Premier League runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Brighton tager på lørdag imod Everton i Premier League på The American Express Community Stadium. Brighton sluttede sidste sæson som nummer 16 med 41 point, og de tager imod Everton i runde 3 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 10 i Premier League med 59 point. 

Brighton har seks point at fremvise efter deres første to kampe i sæsonen, og går nu ind til tredje runde i håb om at forblive på maksimum point. En plads i i den bedste halvdel af tabellen må være drømmen, men der er optræk til en sæson i den tunge ende for Brighton. 

Everton vil være tilfredse med at have opnået fire af seks mulige point i den nye Premier League sæson, hvor de nu går på jagt efter tre yderligere point. Såvel Brighton som Everton har kig på at erobre terræn i dette clash fra den sjove ende af Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton vs Everton.

  • Brighton er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Everton ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Everton kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Everton kampe i træk var antal mål OVER 3.5.

Form Brighton vs Everton

Brighton i fantastisk form.

The Seagulls rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Brighton i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod Arsenal, en 2-1 sejr mod Burnley og senest en 2-0 sejr mod Watford.

Everton inde i god stime.

The Toffees går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har The Toffees i deres forgange tre kampe noteret sig et 5-0 nederlag mod Manchester City, en 3-1 sejr mod Southampton og senest en 2-2 uafgjort mod Leeds.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Brighton det bedste spil til 2.35 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.35 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 3.10 på gæsterne.

Brighton v Everton Indbyrdes historik

Hverken Brighton eller Everton formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Brighton går ind til opgøret med en historik mod Everton, der siger 2-2-4 for deres seneste 8 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 8 kampe mellem Brighton og Everton. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Neal Maupay. Han er topscorer for Brighton med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Everton krydser til gengæld fingre for, at Dominic Calvert-Lewin kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.