Brighton mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton skal op imod Leeds på The American Express Community Stadium på lørdag i en spændende Premier League duel.

Brighton er nummer 5 i tabellen med 7 point efter 3 kampe, mens Leeds rangerer som nummer 3 med 7 point efter 3 kampe.

Når det kommer til mål, er Brighton ikke just det mest profilerede hold. Brighton formåede blot at score beskedne 18 gange i deres seneste 10landskampe, hvilket er 1.8 mål pr. kamp. De har dog samtidig været særdeles stærkt organiserede, da de blot tillod 8 mål imod. Det er et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Leeds præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Leeds.

  • Brighton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Brighton har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Brighton vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Brighton scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 5 af de seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Leeds har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leeds i 11 af de seneste 13 kampe
  • Leeds scorede i 9 af deres seneste 10 kampe

Form Brighton mod Leeds

Brighton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Newcastle, før de bankede West Ham med 0-2. Senest blev Forest Green nedlagt i en 0-3 sejr.Brighton sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.Brighton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede9 og lukkede 5 mål ind.

Leeds er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Southampton, før de bankede Chelsea med 3-0. Senest blev Barnsley nedlagt i en 3-1 sejr.Leeds kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start.Leeds vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Brighton vs Leeds – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Leeds.

Jeremy Sarmiento og Jakub Moder er blandt de 2 spillere, som mangler for Brighton den kommende lørdag.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Brighton.

Det er navne som Patrick Bamford, Junior Firpo, Luke Ayling og Stuart Dallas, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Leeds – indbyrdes historik

Hverken Brighton eller Leeds formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Brighton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.86, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brighton54% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 4.18 i gevinst på oddset for en sejr.Brighton vandt 7 af deres foregående 10 kampe mod Leeds, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Pascal Gross har 4 mål i seks Premier League kampe for Brighton, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Leeds. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Rodrigo, der har banket 4 mål ind i Premier League.

Brighton høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 2 nederlag i denne serie. Leeds sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 3 nederlag.Brighton har set 4 af deres seneste 10 kampe i The American Express Community Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 8 Leedss seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Brightons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit.Over 2.5 gav gevinst på oddset i 8 af udeholdets seneste 10 opgør, hvori Leeds formåede at score 2.5 mål i gennemsnit.