Leicester skal levere mod hjemmesvage Brighton

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Leicester tager imod Brighton på The American Express Community Stadium. Med en placering som nummer 16 i tabellen har Brighton samlet 26 point efter 26 kampe. På 50 point befinder Leicester sig rangeret som nummer 3 for lige så mange kampe.

Det er snart nogle runder siden, at Brighton senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra The Foxes.

Brighton håber på frisk start.

Brighton er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. The Seagulls spillede 0-0 mod Aston Villa, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Crystal Palace, inden de tabte 1-0 til West Bromwich i deres foregående tre kampe.

En formkurve, der på eget græs siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Brighton har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende lørdag.

The Foxes håber på frisk start.

Leicester ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I The Foxes’ 3 seneste kampe har de været ude for et 2-0 nederlag mod Slavia Prag i Europa League, hvorpå fulgte et 3-1 nederlag mod Arsenal for senest at præstere 1-1 uafgjort mod Burnley.

Leicester har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende lørdag.

Brighton vs The Foxes h2h

Head-2-Head

Leicester vandt 3-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på King Power Stadium i december 2020 i Premier League. Leicester har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 6 møder. Kampe som i øvrigt har haft en tendens til at byde på et lavt antal mål. Man kan konstatere, at Leicester på det seneste har været i stand til at “læse” The Seagulls godt med en 4-2-0 historik i Premier League før denne kamp.

  • Brighton ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 of 9 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • Brighton har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • Leicester er ubesejret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 6 af 8 kampe.