Brighton mod Leicester i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Brighton byder velkommen til Leicester i Premier League den kommende søndag på The American Express Community Stadium. Brighton sluttede sidste sæson som nummer 16 med 41 point, og de tager imod Leicester i runde 5 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 5 i Premier League med 66 point. 

The Seagulls indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 9 point efter 4 kampe. På de 4 runder Leicester har afviklet, har de indsamlet 6 point og ligger nummer 9 i stillingen. 

Bookmakerne giver Brighton 36% chance for at tage tre point mod Leicester. Det svarer til, at man får 2.80 på oddset for sejr til Brighton, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Foxes betaler dig pengene 2.55 gange igen på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton vs Leicester.

  • I 5 of 7 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 3 seneste Brighton kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Leicester har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har scoret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 9 udebane kampe i træk.

Form Brighton vs Leicester

Brighton inde i god stime.

Brighton vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at The Seagulls præsterede en 2-0 sejr mod Cardiff, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod Everton, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Brentford.

Leicester kunne gøre det bedre.

Leicester går ind til kampen i håbet om at svare igen på det seneste nederlag med et positivt resultat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at The Foxes præsterede et 4-1 nederlag mod West Ham, hvorefter de noterede en 2-1 sejr mod Norwich, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod Manchester City.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 2.80, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.55 på oddset.

Brighton v Leicester Indbyrdes historik

Leicester havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i março 2021 i Premier League. Brighton møder Leicester med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-5 for deres seneste 7 kampe i Premier League. I 3 af de seneste 7 opgør mellem Brighton og Leicester var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Neal Maupay. Han har vist flaget for Brighton med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Leicester har til gengæld forhåbninger om, at Jamie Vardy kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.