Brighton mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton rejser den kommende søndag til The American Express Community Stadium for at møde Brighton i en Liverpool kamp.

Brighton er nummer 6 i tabellen med 15 point efter syv kampe, mens Brighton rangerer som nummer 4 med 16 point efter syv kampe.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer Brighton på hårdt arbejde på søndag. Brighton er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over Brighton i Liverpool-tabellen.

Brighton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brighton præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 18 mål, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med clean sheets i nul af dem.

Brighton rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Brighton har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Liverpool, men kan i stedet fremvise fem sejre og to nederlag. Brighton var på måltavlen i deres seneste 23 i træk.

Brighton har indtil videre præsteret fem sejre og en uafgjorte samt en nederlag i Liverpool. Brighton scorede mindst én gang i deres 17 forudgående kampe.

Vores tip

  • Brighton scorede i deres seneste 30 kampe
  • I de seneste 10 hjemmekampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I 14 af de seneste 15 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Brighton scorede i deres seneste 17 hjemmekampe
  • I de seneste 7 Brighton kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Liverpool scorede i deres seneste 22 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 22 af 23 af deres seneste kampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Liverpool’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Liverpool’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål

Form Brighton mod Liverpool

Bare ét point forhindrer Brighton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 6-1 mod Chelsea og Aston Villa. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Marseille. Brighton præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på The American Express Community Stadium. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 15 mål.

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leicester med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Tottenham. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Union St.Gilloise. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Brighton har opnået seks point fra deres seneste fire kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt to kampe med en score på otte mål for og 11 imod.

Brighton vs Liverpool – Seneste nyt

Brighton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Liverpool.

Pervis Estupinan, Adam Lallana, James Milner og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Liverpool med på The American Express Community Stadium.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Diogo Jota, Curtis Jones og Alexis Mac Allister er ikke tilgængelige for Liverpool den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Cody Gakpo, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Liverpool – indbyrdes historik

Brighton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Liverpool. I det seneste opgør mellem disse to løb Brighton med de tre point i en 3-0 kamp, der blev spillet på The American Express Community Stadium den 14 januar 2023. Brighton var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Liverpool, som fik en lærestreg i en 3-0 sejr til et på dagen flyvende Brighton-hold.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brighton og Liverpool fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Brighton mod Liverpool Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Mohamed Salah været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Liverpool håber, at han kan bygge på mod Brighton. Sidstnævnte håber til gengæld på Kaoru Mitoma til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Brighton var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. Liverpool sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Brighton har ikke været alt for gode til at holde rent bur på The American Express Community Stadium, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Liverpool snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i ni af Brightons foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.3 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.4 mål.