Brighton mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton tager imod Liverpool på The American Express Community Stadium i runde 20 den kommende lørdag i Premier League.

Brighton har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Liverpool har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Brighton har vundet otte sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League. Brighton har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Liverpool har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i Premier League. Liverpool lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Liverpool.

  • I de seneste 10 kampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 10 Brighton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 9 af Brighton’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
  • Brighton scorede i deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i de seneste 10 kampe
  • I de seneste 9 kampe i træk Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • 11 af Liverpool’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Liverpool’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af Liverpool’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål

Form Brighton mod Liverpool

Brighton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-4 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 1-4, før de sejrede 1-5 over Middlesbrough. Brighton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede12 og lukkede ti mål ind.

De seneste tre kampe har for Liverpool givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Leicester med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Brentford. Deres seneste opgør, mod Wolverhampton, indbragte et point i en 2-2 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Brighton har opnået otte point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt to kampe med en score på 13 mål for og 17 imod. Liverpool vandt tre sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 14 mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem 11 point.

Brighton vs Liverpool – Seneste nyt

Brighton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Liverpool.

Alexis Mac Allister, Adam Webster, Danny Welbeck og Jakub Moder er blandt de fire spillere, som mangler for Brighton på lørdag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Brighton. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Brighton og Liverpool fandt sted i outubro 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 3-3. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brighton27% chance for at banke Liverpool. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Liverpool udbetaler 1.95 i gevinst på oddset for en sejr. Liverpool synes at have et godt øje til Brighton, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.95 på Liverpool til at vinde igen.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brighton og Liverpool var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Brighton mod Liverpool Spiltips

Pascal Gross har tre mål i seks Premier League kampe for Brighton, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Liverpool. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mohamed Salah, der har banket fire mål ind i Premier League.

Brighton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Brighton scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på The American Express Community Stadium. Liverpool scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Brighton præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Liverpool landede et snit på 1.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i ti af Brightons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score tre mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i ti af de 10 seneste kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.3mål pr. kamp i denne serie.