Brighton mod Man Utd i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 9 i stillingen har Brighton samlet 44 point efter 35 kampe. På 58 point befinder Man Utd sig rangeret som nummer 6 for 35 afviklede kampe.

Man Utd er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Brighton den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Brighton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Man Utd vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Man Utd.

 • Brighton har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Brighton i 7 af de seneste 8 hjemmekampe
 • Brighton har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Brighton ikke scoret i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe
 • Brighton scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • Manchester United scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
 • Der er scoret imod Manchester United i de seneste 10 udekampe
 • I 8 af de seneste 10 udekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
 • Manchester United tabte deres seneste 4 udekampe
 • Der er scoret imod Manchester United i 11 af de seneste 13 kampe
 • Brighton har tabte i de 6 seneste kampe i træk mod Manchester United
 • I 6 ud af 7 seneste Brighton kampe mod Manchester United var antallet af mål over 2.5
 • Brighton har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod Manchester United
 • Brighton har scoret imod i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Manchester United
 • I 5 af de seneste 7 kampe Brighton har spillet mod Manchester United har begge hold scoret

Form Brighton mod Man Utd

Brighton fortsætter pointhøsten.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-0 mod Manchester City, hvorefter de opnåede 2-2 mod Southampton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-0 i opgøret mod Wolves.

Man Utd håber på yderligere point til samlingen.

Man Utd har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod Arsenal, hvorefter de opnåede 1-1 mod Chelsea. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-0 i opgøret mod Brentford.

Brighton v Man Utd Indbyrdes historik

Man Utd tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i februar 2022 i Premier League. Brighton møder Man Utd med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-7 for deres seneste 9 kampe i Premier League. I de foregående 9 kampe mellem Brighton og Man Utd bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 36 fortæller os, hvor Brighton og Man Utd ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på The American Express Community Stadium.

Brighton mod Man Utd – Formstærke spillere

Han har hamret 18 mål ind så langt i turneringen og Cristiano Ronaldo stod desuden for 6 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Brighton.