Kan Brighton bremse Manchester Citys mestre

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når The Sky Blues tager imod Brighton på The American Express Community Stadium. Brighton ligger nummer 17 i stillingen med 38 point efter 36 kampe. 45 point foran efter 36 kampe finder man Manchester City på en placering som nummer 1.

Toppen af tabellen møder bunden af Premier League og The Citizens håber på at udstille forskellen, når de møder The Seagulls.

Brighton håber på frisk start.

Brighton går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Brighton sikrede sig en 2-0 sejr mod Leeds, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Wolves mens den seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod West Ham.

Det har været et middelmådigt udbytte af 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe for Brighton. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende hjemmekamp .

The Sky Blues fortsætter pointhøsten.

The Citizens går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I The Citizenss 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod PSG i Champions League,
dernæst fulgte et 2-1 nederlag mod Chelsea, mens de senest udspillede Newcastle 4-3.

Manchester City virker brandvarme på udebane og med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden april vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

Brighton vs The Sky Blues h2h

Manchester City skal udvide sejrsstimen

The Citizens formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod The Seagulls i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i januar 2021 og 5-0 i juli 2020. Af de seneste 7 kampe mellem Brighton og Manchester City kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder. Manchester City nyder generelt et vist overtag mod Brighton, som de har besejret 7 gange i deres 7 seneste møder i Premier League.

Stats and facts for Brighton and Manchester City.

  • BrightonBrighton er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • BrightonI 5 of 7 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Manchester CityManchester City har vundet i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • Manchester CityManchester City er ubesejret i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • Manchester CityManchester City har vundet i seneste 12 af 13 udebane kampe;
  • Manchester CityManchester City har scoret i seneste 26 af 28 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brighton giver 5.50 for en sejr, uafgjort betaler 4.20 retur, mens The Citizens giver 1.57 på oddset.