Brighton mod Manchester City i Premier League runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Brighton den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Citizens vil være en overraskelse. Brighton sluttede sidste sæson som nummer 16 med 41 point, og de tager imod Manchester City i runde 9 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 1 i Premier League med 86 point. Med en placering som nummer 4 i stillingen har Brighton samlet 15 point efter 8 kampe. På 17 point befinder Manchester City sig rangeret som nummer 3 for 8 afviklede kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton vs Manchester City.

  • Brighton ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Brighton er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 3 seneste Brighton kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Manchester City kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Brighton vs Manchester City

Brighton fortsætter pointhøsten.

Brighton går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Brighton på udkig efter en sejr. Mod Crystal Palace spillede de 1-1, før de også delte point med Arsenal i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Norwich.

Manchester City fortsætter pointhøsten.

Manchester City vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Liverpool, før de bankede Burnley med 2-0. Senest blev Club Brugge nedlagt i en 1-5 sejr.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af The Citizens til 1.42 på oddset virker som et fristende bud på på lørdag. Bookmakerne giver Brighton 14% chance for at tage tre point mod Manchester City. Det svarer til, at man får 7.15 på oddset for sejr til Brighton, mens uafgjort giver 4.80 gange igen. En væddemål på en udesejr til Manchester City betaler dig pengene 1.42 gange igen på oddset.

Brighton v Manchester City Indbyrdes historik

Manchester City tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da The Seagulls noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Manchester City sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Brighton går ind til opgøret med en historik mod Manchester City, der siger 1-0-7 for deres seneste 8 kampe i Premier League. I de foregående 8 kampe mellem Brighton og Manchester City bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Neal Maupay. Han er topscorer for Brighton med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

The Sky Blues krydser til gengæld fingre for, at Bernardo Silva kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.