Brighton mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Brighton og Manchester United går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på The American Express Community Stadium.

Når det kommer til mål, er Brighton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Manchester United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Brighton har vundet 12 sejre, mens de har spillet 12 uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester United kigger på 17 sejre, samt seks uafgjorte såvel som 14 nederlag i Premier League. Manchester United indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Brighton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • 12 af Brighton’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Brighton har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • 10 af Brighton’s seneste 11 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Brighton har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe i Premier League
  • Manchester United scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • I 8 af de seneste 9 udekampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester United i de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i de seneste 10 udekampe i Premier League

Form Brighton mod Manchester United

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Brighton i øjeblikket. Mod Aston Villa satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Newcastle. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Chelsea. Brighton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede fire og lukkede ti mål ind.

Manchester United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-0 af Crystal Palace. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Arsenal, for så at svare igen med en 3-2 sejr over Newcastle. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Manchester United at opnå målet. Manchester United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv ni.

Manchester United vandt fem sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 23 mål og lukkede 32 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Brighton vs Manchester United – Seneste nyt

Brighton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Manchester United.

Joao Pedro, James Milner, Solly March og Julio Enciso er blandt de fire spillere, som mangler for Brighton på søndag.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Andre Onana i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester United, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Manchester United – indbyrdes historik

Brighton har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Manchester United i Premier League-regi. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Manchester United synes at have et godt øje til Brighton, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Brighton og Manchester United blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Brighton og Manchester United.

Brighton mod Manchester United Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Danny Welbeck ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Manchester United sætter deres lid til, at Bruno Fernandes kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Brighton høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på søndag. Brighton åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Manchester United har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Manchester United snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brightons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.