Bundgys i Brighton når Newcastle kommer på besøg

Brighton byder velkommen til Newcastle i Premier League på lørdag på The American Express Community Stadium. Brighton er placeret som nummer 16 i stillingen med 29 point for 28 kampe. The Magpies ligger til gengæld 1 point bagefter som nummer 17.

Brighton vil være på udkig efter at udvide hullet til Newcastle i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden på lørdag.

Brighton fortsat skidt kørende.

End ikke sejren i sidste runde kan dække over, at formen hos The Seagulls har været dårlig i den senere tid. I deres tre foregående kampe Brighton gik ned 1-0 i en kamp mod West Bromwich, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Leicester for senest at sikre en 2-1 sejr mod Southampton.

The Seagulls har hjemme bare formået at tage 8 point ud af 18 mulige siden januar på The American Express Community Stadium. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

The Magpies vanskelige at nedbryde.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Newcastle, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Wolves, hvorpå fulgte en kedelig 0-0 kamp mod West Brom, mens de senest spillede 1-1 mod Aston Villa.

Newcastle kan risikere en afklapsning på lørdag, deres sølle 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

The Seagulls vs The Magpies h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

The Seagulls vandt 3-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på St James’ Park i september 2020 i Premier League. I de foregående 7 kampe mellem Brighton og Newcastle bød 1 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 1 af de 10 kampe. De har spillet 7 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Brighton har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 3 opgør. Newcastle nappede alle tre point i 0 møder, mens 4 opgør sluttede uafgjort i Premier League.

  • Brighton ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Brighton har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Der er scoret imod Brighton i de seneste 4 af 6 kampe.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Newcastle er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe.