Brighton mod Norwich i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Brighton vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Brighton er placeret som nummer 13 i tabellen med 33 point efter 29 kampe. Norwich ligger på en placering som nummer 20 i stillingen med 17 point ovenpå deres 29 opgør.

Det er hårde tider i øjeblikket for såvel Brighton som Norwich i Premier League. Begge vil være yderst fokuserede på at undgå endnu en skuffelse, når de brager sammen på The American Express Community Stadium.

Når det kommer til mål, er Brighton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Norwich.

 • Der er scoret imod Brighton i 16 af de seneste 18 kampe
 • Brighton har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Brighton tabte deres seneste 6 kampe
 • Brighton ikke scoret i deres seneste 4 hjemmekampe
 • Norwich tabte deres seneste 7 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Norwich har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Norwich i de seneste 8 kampe
 • Norwich scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • I de seneste 3 Brighton kampe mod Norwich var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Brighton kampe mod Norwich var summen af mål under 3.5
 • Brighton har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Norwich
 • Brighton har ikke scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Norwich

Form Brighton mod Norwich

Brighton fastlåst i elendig stime.

Brighton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Newcastle, før Liverpool satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 2-0.

Norwich fastlåst i elendig stime.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Brentford, før Chelsea satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Leeds, der satte sig igennem med 2-1.

Brighton v Norwich Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Brighton senest mødte Norwich på Carrow Road. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Brighton møder Norwich med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Brighton og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på The American Express Community Stadium i vente.

Brighton mod Norwich – Hold øje med…

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Lewis Dunk ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Norwich sætter deres lid til, at Teemu Pukki kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.