Brighton mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Brighton og Nottingham Forest, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på The American Express Community Stadiumden kommende tirsdag.

Nøjagtig 9 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på The American Express Community Stadium.

Brighton har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Nottingham Forest ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 5 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Brighton er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forest kigger på 1 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 7 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Nottingham Forest.

  • Brighton har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brighton i de seneste 5 kampe
  • Brighton har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Brighton scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 5 af de seneste 7 hjemmekampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 12 af de seneste 14 kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • Nottingham F. tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 6 af de seneste 7 udekampe

Form Brighton mod Nottingham Forest

Brighton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Liverpool, hvorefter de mod Tottenham tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Brentford, der vandt 2-0. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Brighton måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Brighton præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på The American Express Community Stadium. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 4 og scorede 13 mål.

Bare ét point forhindrer Nottingham Forest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-0 af Leicester, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Aston Villa. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Wolverhampton, som satte sig igennem med 1-0. Nottingham Forest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 14 og scorede 1 mål.

Brighton tog 10 point fra deres seneste 4 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 3 sejre af sig efter 11 mål scoret og 5 indkasseret. Brighton scorede 4 mål og indkasserede selv 16 i deres foregående 5 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 0 sejre og 0 point.

Brighton vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Brighton skulle bare have én spiller siddende, når de møder Nottingham Forest på The American Express Community Stadium.

Jakub Moder sidder over for Brighton i deres kommende opgave på grund af en skade.

Nottingham Forest ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på tirsdag møder Brighton.

Jack Colback, Moussa Niakhaté og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forest, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Brighton vandt 4 af deres foregående 10 kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.70 i skrivende stund.

Brighton mod Nottingham Forest Spiltips

Leandro Trossard har været stærk for Brighton i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Nottingham Forest håber, at Cheikhou Kouyate kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Brighton høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag i denne serie. Nottingham Forest sikrede sig 1 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 6 nederlag. Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Brighton. Begge scorede også i 1 af de seneste 10 udekampe for Nottingham Forest.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Brightons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.