Tottenham skal rejse sig på sydkysten

Brighton tager imod Tottenham i Premier League den kommende søndag på The American Express Community Stadium. Brighton er placeret som nummer 17 i tabellen med 18 point efter 20 kampe. Spurs indtager pladsen som nummer 6 i stillingen med 33 point.

Vi er nået til midten af sæsonen, og Spurs har ikke helt formået at levere som forventet. En sejr mod The Seagulls vil kunne løfte humøret i både klubben og hos tilhængerne.

Brighton drømmer om mere.

The Seagulls har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. Brighton har i deres foregående tre kampe besejret Leeds med 1-0, efterfulgt af en kneben 2-1 sejr over Blackpool i FA Cup, før de spillede en målløs 0-0 mod Fulham i den seneste opgave.

Med en placering lige omkring nedrykningsstregen netop nu, ligger The Seagulls på linje med forhåndsforventningerne om en vanskelig sæson.

Formen på eget græs lader meget tilbage at ønske for Brighton i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende søndag, skal de finde noget ekstra frem.

Tottenham fortsætter pointhøsten.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for Spurs har formen generelt været yderst tilfredsstillende i de seneste uger. Tottenham gik fra seneste tre kampe med en 3-1 sejr over Sheffield United, inden de vandt 4-1 mod Wycombe i FA Cup, før de senest tabte 3-1 til Liverpool.

De fleste anså Spurs som medalje-kandidater, men bliver resultaterne ikke bedre, må de indstille sig på mindre i denne sæson.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Tottenham den kommende søndag.

The Seagulls vs Spurs h2h

The Lilywhites vandt 2-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Tottenham Hotspur Stadium i november 2020 i Premier League. Af de seneste 7 kampe mellem Brighton og Tottenham kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Begge hold scorede mål 4 gange i disse 10 møder. Spurs har haft et stærkt greb om Brighton på det seneste og vandt 5 gange i deres 7 foregående kampe i Premier League.

 • Brighton ikke vundet i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
 • I 6 of 8 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 4 of 6 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 2.5;
 • Brighton har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
 • I 3 seneste Brighton kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
 • I 3 seneste Brighton kampe i træk var antal mål UNDER 2.5.
 • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
 • Tottenham Hotspur har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
 • Der er scoret imod Tottenham Hotspur i de seneste 6 af 8 kampe;
 • I 2 of 4 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 3.5;
 • Tottenham Hotspur har scoret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
 • Der er scoret imod Tottenham Hotspur i de seneste 4 udebane kampe i træk.

Bookmakerne betaler følgende priser på oddset for denne kamp: Brighton giver 3.10 for en sejr, uafgjort giver 3.40 og Tottenham giver 2.30 på oddset.

Statistics