Brighton mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton skal op imod Tottenham på The American Express Community Stadium på lørdag i en spændende Premier League duel.

Brighton er nummer 4 i tabellen med 14 point efter 7 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 3 med 17 point efter 8 kampe.

Brighton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Brighton præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 10 mål, et gennemsnit på 1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Tottenham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 10 gange, eller 1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Brighton har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 7 kampe. De kan i stedet fremvise 4 sejre og 2 uafgjorte.

Tottenham kigger på 5 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Tottenham.

  • Brighton har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Brighton har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Brighton scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Brighton vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Tottenham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Tottenham scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Brighton mod Tottenham

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Fulham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 5-2 over Leicester, inden de senest spillede 3-3 mod Liverpool. Brighton drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Brighton vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 15 mål og lukkede 5.

De seneste tre kampe har for Tottenham givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Leicester med 6-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Arsenal. Deres seneste opgør, mod Eintracht, indbragte et point i en 0-0 kamp. Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 12 mål.

Brighton vandt 1 kampe, scorede 6 mål og indkasserede 6 i deres foregående 4 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 5 point. Af deres seneste 2 kampe mod hold fra top seks sikrede Tottenham sig 1 point og 0 sejre. De indkasserede 5 mål, mens de selv scorede 3 gange.

Brighton vs Tottenham – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Tottenham.

Enock Mwepu og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Tottenham med på The American Express Community Stadium.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Brighton. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Emerson Royal i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Dejan Kulusevski og Lucas Moura bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Tottenham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brighton med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Tottenham synes at have et godt øje til Brighton, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.40 på Tottenham til at vinde igen.

Leandro Trossard har 5 mål i seks Premier League kampe for Brighton, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Tottenham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Harry Kane, der har banket 6 mål ind i Premier League.

Brighton høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 2 nederlag. Brighton har set 4 af deres seneste 10 kampe i The American Express Community Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 5 Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Tottenham snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Brightons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.