Hammers skal rejse sig mod karantæneramte Brighton

Brighton tager den kommende lørdag imod West Ham i Premier League på The American Express Community Stadium. Som nummer 16 i stillingen har The Seagulls indsamlet 37 point efter 35 kampe. Med 58 point har The Irons for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 5.

Brighton drømmer om at stoppe ringe stime.

The Seagulls ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Seagulls tabte 1-0 til Sheffield United, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Leeds mens den seneste kamp resulterede i et 2-1 nederlag mod Wolves.

Brighton har hjemme bare formået at tage 8 point ud af 18 mulige siden februar på The American Express Community Stadium. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

West Ham håber på yderligere point til samlingen.

West Ham har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først The Hammers et 1-0 nederlag mod Chelsea, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Burnley, mens de i den seneste kamp blev besejret 1-0 af Everton.

Med 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra West Ham vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Brighton vs The Hammers h2h

Brighton v West Ham Fixture History

The fixture history of the two teams delivers good insights that are worth considering before placing a bet on the upcoming game.

Uafgjort er blevet en vane

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Brighton og West Ham fandt sted i februar 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. I de foregående 7 kampe mellem Brighton og West Ham bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe. De har spillet 7 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Brighton har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 3 opgør. The Irons nappede alle tre point i 0 møde, mens 4 opgør sluttede uafgjort i Premier League.

Stats and facts for Brighton and West Ham.

Facts are calculated for Premier League

  • Brighton er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • West Ham United har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • West Ham United har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • West Ham United har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brighton giver 2.75 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens The Hammers giver 2.40 på oddset.