Brighton mod West Ham i Premier League runde 38 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Brighton som West Ham ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag.

Efter 37 kampe afviklet er Brighton placeret nummer 10 i stillingen med 48 point. Der er 8 points forskel til West Ham, der som nummer 7 har samlet 56 point sammen.

Brighton har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til West Ham i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Brighton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gang i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v West Ham.

 • Brighton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
 • Brighton har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Brighton i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
 • Brighton har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
 • Brighton scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Der er scoret imod West Ham i 14 af de seneste 16 udekampe
 • West Ham tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • West Ham har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod West Ham i 9 af de seneste 11 kampe
 • West Ham har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • I de seneste 6 kampe i træk Brighton har spillet mod West Ham har begge hold scoret
 • Brighton har uafgjort i de 6 seneste kampe i træk mod West Ham
 • Brighton har har ikke tabt i de 9 seneste kampe i træk mod West Ham
 • Brighton har scorede i de seneste 9 kampe i træk de har spillet mod West Ham
 • Brighton har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod West Ham

Form Brighton mod West Ham

Brighton bøjer sig ikke

Brighton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 4-0 over Wolves samt Manchester United. Serien blev dog bremset mod Leeds i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

West Ham drømmer om at stoppe ringe stime.

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Eintracht gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 0-4 over Norwich, inden de senest spillede 2-2 mod Manchester City.

Brighton kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod West Ham. Enock Mwepu, Jakub Moder og Jeremy Sarmiento er alle ude af truppen, som Brighton tager imod West Ham med på The American Express Community Stadium. West Ham har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Said Benrahma og Angelo Ogbonna bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton v West Ham Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Brighton senest mødte West Ham på London Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Brighton går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 3-6-0 for deres seneste 9 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 9 kampe mellem Brighton og West Ham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 38 fortæller os, hvor Brighton og West Ham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på The American Express Community Stadium.

Brighton mod West Ham – Hold øje med…

Det har været en strålende sæson for Jarrod Bowen så langt, da han har formået at banke flotte 12 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 3 garn i de seneste seks kampe, og West Ham sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Brighton. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Jarrod Bowen på oddset til komme på tavlen igen.