Brighton mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton tager den kommende lørdag imod West Ham i Premier League på The American Express Community Stadium.

At sætte fire point på tavlen er ikke en dårlig start for nogen i en ny sæson, og West Ham kan klemme sig fast blandt de øverste i tabellen med yderligere tre point på lørdag.

Brighton har leveret en perfekt åbning på sæsonen indtil videre, og de vil være stærkt tændte efter stadig at stå med det maksimale antal point, når de er færdige med den tredje kamp i sæsonen.

Der er blevet scoret flittigt i Brightons seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Brighton var på måltavlen i deres seneste 18 i træk.

Vores tip

  • Brighton scorede i 41 af deres seneste 42 kampe
  • Brighton scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 10 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brighton i 9 af de seneste 10 kampe
  • I 9 af de seneste 10 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 9 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 10 kampe
  • 9 af West Ham’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af West Ham’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål

Form Brighton mod West Ham

Brighton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Aston Villa. De svarede stærkt igen mod Luton, som blev slået 4-1, før de sejrede 1-4 over Wolverhampton. Brighton tager fat på sæsonen med et mål om at kæmpe sig til en plads blandt de øverste i tabellen. De har styrke nok til at den øvre halvdel er indenfor deres rækkevidde. Brighton vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på The American Express Community Stadium, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede otte ind og scorede selv 16.

West Ham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Fiorentina, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 1-1 mod Bournemouth, hvorpå Chelsea blev besejret 3-1. West Ham går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen for en plads i en international turnering. West Ham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv ni.

Brighton vs West Ham – Seneste nyt

Brighton kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod West Ham.

Joao Pedro, James Milner og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod West Ham med på The American Express Community Stadium.

West Ham ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Brighton.

Alphonse Areola, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod West Ham – indbyrdes historik

Brighton er ubesejret mod West Ham i de sidste 12 indbyrdes opgør. Brighton ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 4-0 i deres seneste to opgør mod West Ham. Brighton var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod West Ham, som fik en lærestreg i en 4-0 sejr til et på dagen flyvende Brighton-hold.

Brighton scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Brighton og West Ham.

Brighton mod West Ham Spiltips

Jarrod Bowen virker til at være i anstændig form for West Ham, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brighton, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Solly March, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Brighton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Brighton har ikke været alt for gode til at holde rent bur på The American Express Community Stadium, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Brighton præsterede et gennemsnit på to mål, mens West Ham landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Brightons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i ni af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.