Brighton mod Wolves i Premier League runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Brighton som Wolves har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende onsdag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i Premier League yderligere i deres direkte duel.

Med en placering som nummer 11 i stillingen har Brighton samlet 20 point efter 15 kampe. På 21 point befinder Wolves sig rangeret som nummer 9 for 15 afviklede kampe.

De går ind til kampen på The American Express Community Stadium som favoritter, og The Seagulls har udsigt til at skabe lidt afstand til Wolves i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Brighton ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Wolves.

  • Brighton ikke vundet i de seneste 10 kampe i træk;
  • Brighton er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Brighton ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Wolves ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Wolves ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 6 seneste Wolves kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 2.5.

Form Brighton mod Wolves

Brighton bøjer sig ikke.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Brighton på udkig efter en sejr. Mod Leeds spillede de 0-0, før de også delte point med West Ham i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Southampton.

Wolves håber på frisk start.

Wolves har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Burnley, hvorefter de mod Liverpool tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester City, der vandt 1-0.

Brighton v Wolves Indbyrdes historik

Wolves vandt 2-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Molineux Stadium i maj 2021 i Premier League. Bookmakerne har Brighton som favoritter til sejren i dette opgør. Brighton går ind til opgøret med en historik mod Wolves, der siger 1-4-1 for deres seneste 6 kampe i Premier League. Af de seneste 6 kampe mellem Brighton og Wolves kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Brighton og Wolves ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på The American Express Community Stadium.

Flere mål i vente

Hold øje med Neal Maupay når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Seagulls, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Hee-Chan Hwang har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Wolves, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.