Brighton på sejrskurs mod kriseramte Newcastle

Brighton er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på The American Express Community Stadium den kommende lørdag. Gæsterne fra Newcastle ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes. Brighton sluttede sidste sæson som nummer 16 med 41 point, og de tager imod Newcastle i runde 11 i Premier League. 

Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 12 i Premier League med 45 point. Med 16 point efter 10 kampe er The Seagulls at finde på plads 8 i Premier League. Newcastle halter efter med 4 point for 10 kampe og ligger før kampen på plads 19 i tabellen. 

Newcastle går ind til kampen mod The Seagulls den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er The Seagulls ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Newcastle ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton vs Newcastle.

  • Brighton ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Brighton kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 10 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk.

Form Brighton mod Newcastle

Brighton håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Brighton , men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med  4-1 mod Manchester City , hvorefter de nappede point via 2-2  mod Leicester City . Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2  mod Liverpool .

Newcastle håber på frisk start.

The Magpies er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Bare ét point forhindrer Newcastle i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-3 af Tottenham, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Crystal Palace. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Chelsea, som satte sig igennem med 0-3.

 

Brighton v Newcastle Indbyrdes historik

Brighton uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Newcastle i Premier League. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 3-0 og 3-0. Ifølge bookmakerne er Newcastle favoritter til sejren. Et væddemål på Newcastle giver dig netop nu 5.20 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 19% chance for at slå Brighton. Ønsker du at placere dine indsatser på Brighton, kan de spilles til 1.66 på oddset. Brighton går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 4-4-0 for deres seneste 8 kampe i Premier League. I 2 af de seneste 8 opgør mellem Brighton og Newcastle var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Enock Mwepu når du søger en målmager, eftersom han virker formstærk. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Brighton. 

Callum Wilson har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Magpies, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.