Brighton vs Bournemouth – Spilfiduser, Optakt og Odds

Bournemouth gæster The American Express Community Stadium på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Brighton.

Nøjagtig 14 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på The American Express Community Stadium.

Brighton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brighton præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Brighton har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League. Brighton scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Bournemouth har indtil videre præsteret fire sejre og fem uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Bournemouth.

  • I de seneste 13 Brighton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 12 af de seneste 13 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Brighton’s seneste 13 kampe havde over 3.5 mål
  • Brighton scorede i deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 17 af de seneste 19 kampe
  • Bournemouth har i tabte de seneste 4 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 13 udekampe
  • Bournemouth var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Bournemouth har i tabte 5 af de seneste 7 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 16 af de seneste 18 kampe

Form Brighton mod Bournemouth

Brighton virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Liverpool, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 2-2 mod Leicester, hvorpå Liverpool blev besejret 2-1. Brighton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede ti og lukkede otte mål ind.

Bare ét point forhindrer Bournemouth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-4 og 2-0 mod Burnley og Brentford. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Nottingham Forest. Bournemouth formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 15 og scorede fem mål.

Brighton tog 20 point fra deres seneste ni opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet seks sejre af sig efter 21 mål scoret og ti indkasseret. Bournemouth opnåede nul sejre og en point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind.

Brighton vs Bournemouth – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Bournemouth.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Bournemouth med på The American Express Community Stadium.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Bournemouth – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Brighton går til kampen mod Bournemouth med en 1-1-4 statistik for deres seneste seks møder. Det giver en sejrs-rate på 17%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste seks kampe mellem Brighton og Bournemouth.

Brighton mod Bournemouth Spiltips

Jaidon Anthony virker til at være i anstændig form for Bournemouth, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brighton, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Solly March, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Brighton høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt syv nederlag. Bournemouth scorede kampens første mål beskedne to gange i deres seneste 10 udekampe. Brighton var først på pletten i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Bournemouth snittede 2.32 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i ti af Brightons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.