Brighton vs Crystal Palace – Spilfiduser, Optakt og Odds

Brighton agerer værter på The American Express Community Stadium for gæsterne fra Crystal Palace til et opgør i Premier League på onsdag.

Brighton går ind til runde 8 som nummer 7 i Premier League tabellen med 39 point på kontoen. Med 24 runder bag dem har Crystal Palace samlet 27 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Der har været så lidt, som har adskilt Brighton fra Crystal Palace i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på The American Express Community Stadium.

Brighton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brighton præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne fire gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Brighton er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson.

Crystal Palace kigger på seks sejre, samt ni uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Crystal Palace.

  • Brighton scorede i 18 af deres seneste 19 kampe
  • Brighton har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Brighton’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Brighton scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • 5 af Brighton’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 10 kampe
  • 12 af Crystal Palace’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Crystal Palace’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe

Form Brighton mod Crystal Palace

Brighton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 4-0 over Stoke samt West Ham. Serien blev dog bremset mod Leeds i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Brighton drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Brighton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også syv ind.

Crystal Palace har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Liverpool, hvorefter de mod Aston Villa tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester City, der vandt 0-1. Crystal Palace kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fire.

Brighton vs Crystal Palace – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Crystal Palace.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Crystal Palace med på The American Express Community Stadium.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Brighton. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

James McArthur og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Brighton og Crystal Palace spillede uafgjort i deres seneste 3 møder med hinanden. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Brighton og Crystal Palace fandt sted i fevereiro 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Brighton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.53, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brighton65% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 6.00 i gevinst på oddset for en sejr. Brighton går til kampen mod Crystal Palace med en 2-5-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Brighton og Crystal Palace blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score ligner et stærkt væddemål, når Crystal Palace kommer på besøg hos Brighton. Dette udfald gav gevinst ni times gange i deres seneste ti matches indbyrdes opgør.

Brighton mod Crystal Palace Spiltips

Kaoru Mitoma har været stærk for Brighton i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Crystal Palace håber, at James Tomkins kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Brighton var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Crystal Palace sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led seks nederlag. Crystal Palace præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. Brighton formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på The American Express Community Stadium.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Brighton har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Crystal Palace et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst en gang. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Brightons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.5 mål i disse kampe.