Brighton vs Fulham – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Brighton og Fulham, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på The American Express Community Stadiumpå lørdag.

Brighton er nummer 6 i tabellen med 35 point efter 21 kampe, mens Fulham rangerer som nummer 7 med 35 point efter 23 kampe.

Brighton har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens Fulham præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Brighton har vundet ti sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League. Brighton tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Fulham kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Fulham.

  • I 13 af de seneste 15 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • 14 af Brighton’s seneste 15 kampe havde over 2.5 mål
  • Brighton scorede i deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 13 af de seneste 15 kampe
  • Brighton har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • I de seneste 13 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 6 Fulham udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 6 af Fulham’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 4 Fulham udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Fulham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Brighton mod Fulham

Brighton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 1-0 over Liverpool samt Bournemouth. Serien blev dog bremset mod Crystal Palace i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Brighton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også syv ind.

Fulham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Chelsea, før de bankede Sunderland med 2-3. Senest blev Nottingham Forest nedlagt i en 2-0 sejr. Fulham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Brighton har opnået 11 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt tre kampe med en score på 16 mål for og 17 imod. Fulham vandt tre sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 14 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem 11 point.

Brighton vs Fulham – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Fulham.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder er blandt de to spillere, som mangler for Brighton på lørdag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Brighton. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Shane Duffy og Neeskens Kebano bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Fulham – indbyrdes historik

Brighton har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Fulham. I det seneste opgør mellem disse to løb Fulham med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Brighton går til kampen mod Fulham med en 0-3-2 statistik for deres seneste fem møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Brighton og Fulham.

Brighton mod Fulham Spiltips

Willian virker til at være i anstændig form for Fulham, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brighton, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Solly March, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Brighton høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på The American Express Community Stadium, præsterede Brighton at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Fulham snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Brightons forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.6 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.