Brighton vs West Ham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brighton byder West Ham op til dans på lørdag på Brighton’s stadion stadion.

Brighton er nummer 8 i tabellen med 35 point efter 22 kampe, mens West Ham rangerer som nummer 16 med 23 point efter 24 kampe.

Brighton og West Ham er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Premier League duel?

Brighton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brighton præsterede flotte to mål pr. kamp, eller sammenlagt 20 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens West Ham præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Brighton har vundet ti sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League.

West Ham kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v West Ham.

  • Brighton scorede i 16 af deres seneste 17 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 15 af de seneste 17 kampe
  • Brighton har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 7 af Brighton’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Brighton kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 7 West Ham kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 7 West Ham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 5 West Ham udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 5 West Ham udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe

Form Brighton mod West Ham

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Crystal Palace sluttede 1-1, hvorpå et 0-1 nederlag mod Fulham fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Stoke blev nedlagt med 0-1. Brighton præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede 11 og indkasserede otte mål.

West Ham har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Tottenham tabte de 2-0, hvorefter de vandt 4-0 over Nottingham Forrest. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod Manchester United. West Ham formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede ti og scorede fire mål.

Brighton tog 24 point fra deres seneste 11 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet syv sejre af sig efter 23 mål scoret og 11 indkasseret. Brighton scorede otte mål og indkasserede selv 19 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og seks point.

Brighton vs West Ham – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod West Ham.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod West Ham med på Brighton’s stadion.

I værste fald må West Ham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Brighton’s stadion.

Brighton mod West Ham – indbyrdes historik

West Ham formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 11 kampe mod Brighton. Brighton ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod West Ham. Brighton går til kampen mod West Ham med en 4-6-0 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Brighton scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Brighton og West Ham.

Brighton mod West Ham Spiltips

Danny Ings virker til at være i anstændig form for West Ham, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brighton, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Solly March, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Brighton var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. West Ham sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. Brighton satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra West Ham vandt to af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens West Ham snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Brightons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.