Brighton vs Wolverhampton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Brighton byder velkommen til Wolverhampton i Premier League på lørdag på The American Express Community Stadium.

Brighton er placeret som nummer 8 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 49 point til samlingen. Wolverhampton har opnået 37 point, hvilket placerer dem som nummer 13 efter 33 runder.

Brighton har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Wolverhampton præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Brighton har vundet 14 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League. Brighton scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Wolverhampton har indtil videre præsteret ti sejre og syv uafgjorte samt 16 nederlag i Premier League. Wolverhampton bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Wolverhampton.

  • Brighton scorede i 26 af deres seneste 27 kampe
  • I de seneste 3 Brighton hjemmekampe, har summen af mål været over 4.5
  • Brighton scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 7 af Brighton’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 17 udekampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • 15 af Wolverhampton’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 Wolverhampton udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Wolverhampton har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål

Form Brighton mod Wolverhampton

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Brighton i øjeblikket. Mod Chelsea satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 0-0 mod Manchester United. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod Nottingham Forrest. Brighton vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på The American Express Community Stadium, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv 12.

Wolverhampton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brentford med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Leicester. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Crystal Palace. Wolverhampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv seks.

Brighton scorede 38 mål og indkasserede 16 i deres seneste 17 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 40 point og 12 sejre. Brighton scorede 13 mål og indkasserede selv 21 i deres foregående 16 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til tre sejre og 14 point.

Brighton vs Wolverhampton – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Wolverhampton.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Wolverhampton med på The American Express Community Stadium.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Brighton.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolverhampton, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Brighton stod overfor Wolverhampton. Det sluttede 2-3 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Brighton vandt fire af deres foregående ti kampe mod Wolverhampton, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.33 i skrivende stund.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Brighton og Wolverhampton blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Brighton og Wolverhampton fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Brighton mod Wolverhampton Spiltips

Hold godt øje med Danny Welbeck, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Brighton. For gæsterne præsterede Matheus Cunha to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Brighton var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Wolverhampton sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fem gange og led fire nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Brighton. Begge scorede også i otte af de seneste 10 udekampe for Wolverhampton.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ni kampe mellem disse to klubber. Brighton præsterede et gennemsnit på 1.43 mål, mens Wolverhampton landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Brightons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.