Brøndby IF mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Brøndby IF som AaB har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende søndag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 3F Superliga yderligere i deres direkte duel.

Brøndby IF er nummer 10 med 17 point og en målscore på 19-23, mens AaB ligger nummer 11 med 14 point og en målscore på 13-18.

Brøndby IF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Brøndby IF er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Brøndby IF tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

AaB kigger på 3 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v AaB.

  • Brøndby IF scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • AaB scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • AaB har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • AaB scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 3 udekampe

Form Brøndby IF mod AaB

Brøndby IF har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod F.C. København blev det 1-1, hvorefter Aarhus Fremad viste sig for stærke og sejrede 4-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod AGF. Brøndby IF drømte om en placering i den øvre tredjedel af 3F Superliga tabellen i denne sæson, men deres nuværende form er slet ikke god nok. Brøndby IF præsterede kun én sølle sejr på Brøndby Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 3 og tabte 2 af disse, hvori de scorede 9 mål og lukkede 11 ind.

AaB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod AC Horsens, før de sejrede 0-2 mod Lyngby Boldklub. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-3 nederlag mod Viborg FF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AaB to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 6 mål.

Brøndby IF scorede 6 mål og indkasserede selv 10 i deres foregående 7 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 1 sejre og 5 point.

Brøndby IF vs AaB – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod AaB. Josip Radosevic får en fridag fra Brøndby IF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Brøndby IF må stille op uden Kevin Mensah på søndag mod AaB, da han døjer med en skade.

AaB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Brøndby IF. Blandt de fraværende spillere i AaB-truppen, er Lars Kramer i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Josip Posavec og Kasper Waarst Høgh, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod AaB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AaB med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. AaB går ind til kampen mod Brøndby IF med en 7-1-2 fordel og der er odds 4.51 på, at AaB vinder endnu en sejr.

AaB scorede i deres seneste 14 opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og AaB.

Brøndby IF mod AaB Spiltips

Younes Bakiz virker til at være i anstændig form for AaB, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brøndby IF, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Ohi Anthony Omoijuanfo, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

Brøndby IF høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. AaB sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 6 nederlag. Brøndby IF vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens AaB præsterede 3 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens AaB snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Brøndby IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som AaB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.