Brøndby IF mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Brøndby IF tørner sammen med rivalerne fra AGF i 3F Superliga den kommende søndag på Brøndby Stadion.

Det er ikke sådan, at Brøndby IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AGF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v AGF.

  • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 13 kampe
  • I de seneste 7 kampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 19 af de seneste 21 hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke vundet deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod AGF i 21 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod AGF i de seneste 11 udekampe
  • AGF har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste udekampe
  • AGF tabte deres seneste 4 udekampe

Form Brøndby IF mod AGF

Brøndby IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod FC Midtjylland. Herefter var de oppe imod AaB i en kamp, der sluttede 1-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Silkeborg IF, som blev nedlagt med 2-1. Brøndby IF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 2 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 5 mål, men indkasserede samtidig 8.

AGF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod SønderjyskE, hvorefter de mod Vejle Boldklub tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Viborg FF, der vandt 1-0. AGF formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 8 og scorede 4 mål.

Brøndby IF vs AGF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod AGF.

AGF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Brøndby IF på Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod AGF – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Brøndby IF og AGF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Brøndby Stadion. Bookmakerne har Brøndby IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brøndby IF53% chance for at banke AGF. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod AGF udbetaler 4.03 i gevinst på oddset for en sejr. AGF vandt 3 af deres foregående 10 matches, mens Brøndby IF vandt 2 sejre i 10 matches. AGF kan spilles til odds 4.03 hos spilselskaberne.

Mathias Kvistgaarden har været stærk for Brøndby IF i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. AGF håber, at Patrick Mortensen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Brøndby IF vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra AGF vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. AGF scorede kampens første mål beskedne 2 gange i deres seneste 10 udekampe. Brøndby IF var først på pletten i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens AGF snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Brøndby IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1 mål i disse kampe.