Brøndby IF mod F.C. København i 3F Superliga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 28 kampe afviklet er Brøndby IF placeret nummer 6 i stillingen med 40 point. Der er 18 points forskel til F.C. København, der som nummer 1 har samlet 58 point sammen.

Brøndby IF har brug for en sejr den kommende søndag for at bremse deres elendige stime af nederlag. Samtidig kan de drille F.C. København i mesterskabskampen i 3F Superliga. Det ville bestemt ikke genere de blå-gule.

Når det kommer til mål, er Brøndby IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

F.C. København vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 4 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.4 pr. kamp. De holdt målet rent 8 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v F.C. København.

 • Der er scoret imod Brøndby IF i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 6 kampe
 • Brøndby IF har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 7 kampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 3 hjemmekampe
 • F.C. København scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • F.C. København har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • F.C. København vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • I 11 af de seneste 13 kampe Brøndby IF har spillet mod F.C. København har begge hold scoret
 • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Brøndby IF har spillet mod F.C. København har begge hold scoret
 • Brøndby IF har scoret imod i 16 af de senest 17 kampe mod F.C. København
 • I 12 ud af 14 seneste Brøndby IF hjemmekampe mod F.C. København var antallet af mål under 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste Brøndby IF kampe mod F.C. København var antallet af mål over 2.5

Form Brøndby IF mod F.C. København

Brøndby IF fanget i nedadgående spiral

Brøndby IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af F.C. København, før FC Midtjylland satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Randers FC, der satte sig igennem med 2-1.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for F.C. København givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Brøndby IF med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Randers FC. Deres seneste opgør, mod FC Midtjylland, indbragte et point i en 0-0 kamp.

Brøndby IF v F.C. København Indbyrdes historik

F.C. København vandt 2-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Parken i april 2022 i 3F Superliga. Bookmakerne har F.C. København som favoritter til sejren i dette opgør på Brøndby Stadion den kommende søndag. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod F.C. København, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og F.C. København. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Brøndby IF og F.C. København hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Brøndby Stadion i vente.

Brøndby IF mod F.C. København – Hold øje med…

Pep Biel scorede blot 2 mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 10 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når F.C. København kommer på besøg hos Brøndby IF.