Brøndby IF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i 3F Superliga, når Brøndby IF tager imod F.C. København på Brøndby Stadion den kommende søndag.

Brøndby IF er nummer 9 med 15 point og en målscore på 16-20, mens F.C. København ligger nummer 7 med 16 point og en målscore på 19-18.

Brøndby IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Brøndby IF har vundet 4 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

F.C. København kigger på 5 sejre, samt 1 uafgjort såvel som 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v F.C. København.

  • Brøndby IF scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Brøndby IF scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København tabte deres seneste 5 udekampe
  • F.C. København har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
  • F.C. København har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 8 af de seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 5 af de seneste 7 kampe

Form Brøndby IF mod F.C. København

Brøndby IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Viborg FF. Herefter var de oppe imod Lyngby Boldklub i en kamp, der sluttede 3-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Randers FC, som blev nedlagt med 2-3. Det er nok for meget at forlange en titel af Brøndby IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Brøndby IF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 9 og lukkede 10 mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for F.C. København, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 5-0 mod Manchester City, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod FC Nordsjælland. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Manchester City. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt F.C. København to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 11 mål.

Brøndby IF har opnået 8 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 7 mål for og 11 imod. F.C. København vandt 2 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 8 mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem 7 point.

Brøndby IF vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod F.C. København. Kevin Tshiembe behøver ikke klæde om, når Brøndby IF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Kevin Mensah sidder over for Brøndby IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele 1 har skavanker af varierende art. Hákon Arnar Haraldsson, Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Khouma Babacar, Denis Vavro, Andreas Cornelius, Orri Oskarsson, Rasmus Falk, Zeca og Akinkunmi Amoo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Brøndby IF. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Brøndby IF stod overfor F.C. København. Det sluttede 4-1 i en fremragende 3F Superliga duel imellem klubberne. F.C. København synes at have et godt øje til Brøndby IF, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.40 på F.C. København til at vinde igen.

F.C. København scorede i deres seneste 9 opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i 8 af de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og F.C. København.

Brøndby IF mod F.C. København Spiltips

Ohi Anthony Omoijuanfo har været stærk for Brøndby IF i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. F.C. København håber, at Viktor Claesson kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Brøndby IF høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 6 nederlag. F.C. København scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. Brøndby IF var først på pletten i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens F.C. København snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede 8 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Brøndby IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.