Brøndby IF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF tager imod FC Midtjylland på Brøndby Stadion i runde 7 på mandag i 3F Superliga.

Brøndby IF er nummer 9 med 6 point og en målscore på 6-11, mens FC Midtjylland ligger nummer 8 med 6 point og en målscore på 13-13.

Brøndby IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

FC Midtjylland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 19 gange, eller 1.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 0 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v FC Midtjylland.

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Brøndby IF scorede i 19 af deres seneste 20 kampe
  • Brøndby IF vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Brøndby IF i 6 af de seneste 7 hjemmekampe
  • I 18 af de seneste 19 kampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 19 kampe
  • I 11 af de seneste 12 udekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 12 udekampe

Form Brøndby IF mod FC Midtjylland

Brøndby IF har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod FC Basel 1893 tabte de 2-1, hvorefter de vandt 2-0 over OB. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod AaB.Det er nok for meget at forlange en titel af Brøndby IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Brøndby IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 8 og indkasserede 8 mål.

Bare ét point forhindrer FC Midtjylland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-3 af Benfica, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod AC Horsens. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AGF, som satte sig igennem med 0-2.FC Midtjylland præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem 2 uafgjorte og 0 nederlag. De smækkede 20 mål i kassen, mens de indkasserede 10.

Brøndby IF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

Brøndby IF kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod FC Midtjylland den kommende mandag.

Mads Hermansen, Simon Hedlund, Blas Riveros, Carl Björk, Kevin Mensah og Daniel Wass er blandt de 6 spillere, som mangler for Brøndby IF den kommende mandag.

FC Midtjylland har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.Blandt de fraværende spillere i FC Midtjylland-truppen, er Henrik Dalsgaard i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Pablo Ortiz rejser ikke med FC Midtjylland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Brøndby IF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag.Brøndby IF går til kampen mod FC Midtjylland med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Brøndby IF scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland i 3F Superliga.

Hold godt øje med Josip Radosevic, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Brøndby IF. For gæsterne præsterede Anders Dreyer 4 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Brøndby IF høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag.FC Midtjylland præsterede blot at holde rent bur i 6 af deres seneste 10 udekampe. Brøndby IF formåede at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe på Brøndby Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens FC Midtjylland snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Brøndby IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen.Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som FC Midtjylland spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål undervejs i processen.