Brøndby IF mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Brøndby IF tørner sammen med rivaler Lyngby Boldklub i et derby 3F Superliga den kommende søndag på Brøndby Stadion.

Brøndby IF går ind til runde 11 som nummer 10 i 3F Superliga tabellen med 11 point på kontoen. Med 10 runder bag dem har Lyngby Boldklub samlet 3 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Brøndby IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Brøndby IF er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Lyngby Boldklub er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 10 kampe. I stedet har de spillet 3 uafgjort og lidt 7 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Lyngby Boldklub.

  • Brøndby IF scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 11 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
  • Lyngby Boldklub tabte 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Brøndby IF mod Lyngby Boldklub

Brøndby IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke AC Horsens med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Randers FC. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Viborg FF. Det er nok for meget at forlange en titel af Brøndby IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Brøndby IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 8 og indkasserede 8 mål.

Bare ét point forhindrer Lyngby Boldklub i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af Randers FC, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod AaB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod OB, som satte sig igennem med 0-2. Lyngby Boldklub vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede 2 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 9 mål ind og scorede selv 5.

Brøndby IF scorede 4 mål og indkasserede selv 10 i deres foregående 6 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 0 sejre og 1 point.

Brøndby IF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Brøndby IF kan have op til 4 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.

Thomas Mikkelsen, Blas Riveros, Carl Björk og Kevin Mensah er alle ude af truppen, som Brøndby IF tager imod Lyngby Boldklub med på Brøndby Stadion.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Brøndby IF.

Det er navne som Kristian Riis, Andreas Bjelland, Sebastian Koch og Petur Knudsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod Brøndby IF. Brøndby IF kørte Lyngby Boldklub over i deres seneste to møder, som de vandt med henholdsvis 4-0 og 4-1. Brøndby IF har en 8-0-2 historik mod Lyngby Boldklub, som de bankede 4-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.70.

Brøndby IF scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og Lyngby Boldklub. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Hold godt øje med Ohi Anthony Omoijuanfo, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Brøndby IF. For gæsterne præsterede Kasper Joergensen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Brøndby IF høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig 1 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 7 nederlag. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for Brøndby IF. Begge scorede også i 5 af de seneste 10 udekampe for Lyngby Boldklub.

Der var over 3.5 mål i 7 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Brøndby IF opererer med et snit på 2.5 mål i disse dueller, mens Lyngby Boldklub ligger på 1.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 5 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Brøndby IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 4 af de seneste 10 kampe, som Lyngby Boldklub spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål undervejs i processen.