Brøndby IF mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brøndby IF byder Randers FC op til dans den kommende søndag på Brøndby Stadion stadion.

Brøndby IF er nummer 9 med 9 point og en målscore på 8-13, mens Randers FC ligger nummer 2 med 18 point og en målscore på 11-4.

Brøndby IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens Randers FC præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Brøndby IF har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise 3 sejre og 5 nederlag.

Randers FC har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet vise 5 sejre og 3 uafgjorte frem.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Randers FC.

  • Brøndby IF scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Brøndby IF scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Brøndby IF vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Brøndby IF i 6 af de seneste 8 hjemmekampe
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • Randers FC scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Randers FC vandt deres seneste 5 kampe
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 4 udekampe
  • Der er ikke scoret imod Randers FC i 5 af de seneste 6 kampe

Form Brøndby IF mod Randers FC

Brøndby IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod AaB tabte de 2-1, FC Midtjylland også viste sig for stærke i en 0-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Brøndby IF formåede at vinde 0-2 over AC Horsens.Det er nok for meget at forlange en titel af Brøndby IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Brøndby IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 7mål, men lukkede også 7 ind.

Randers FC har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Viborg FF nedlagt 1-0, hvorpå AaB blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Lyngby Boldklub, der blev slået med 0-2.Randers FC drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 8 mål.

Brøndby IF har opnået 3 point fra deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 1 kampe med en score på 3 mål for og 9 imod.Randers FC scorede 4 mål og lukkede 1 ind i deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem 2 sejre og 7 point.

Brøndby IF vs Randers FC – Seneste nyt

Brøndby IF kan have op til 5 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Randers FC.

Mads Hermansen, Blas Riveros, Carl Björk, Kevin Mensah og Daniel Wass er blandt de 5 spillere, som mangler for Brøndby IF den kommende søndag.

Brøndby IF mod Randers FC – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Brøndby IF ser Randers FC uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.Brøndby IF går til kampen mod Randers FC med en 4-3-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Ohi Anthony Omoijuanfo ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Randers FC sætter deres lid til, at Marvin Egho kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Kun 3 af de seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga for Brøndby IF havde over 2.5 mål. I 3 af de seneste 10 udekampe for Randers FC, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Randers FC landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Brøndby IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen.Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.