Brøndby IF mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Brøndby IF er på udkig efter at sikre fjerdepladsen, når de tager imod Silkeborg IF den kommende søndag. Gæsterne har til gengæld deres på det tørre, eftersom bronzen er i hus.

Som nummer 5 har Brøndby IF formået at skrabe 45 point sammen for 31 kampe. Med 49 point har Silkeborg IF for 31 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 3 i 3F Superliga.

Når det kommer til mål, er Brøndby IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Silkeborg IF har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Silkeborg IF.

 • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 11 kampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
 • Brøndby IF har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Brøndby IF har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • I 13 af de seneste 15 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • Silkeborg IF scorede i deres seneste 10 udekampe
 • Der er scoret imod Silkeborg IF i 15 af de seneste 17 udekampe
 • Silkeborg IF scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Silkeborg IF vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Brøndby IF har har ikke tabt i 21 af 23 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • Brøndby IF har har ikke tabt i 18 af 20 seneste kampe mod Silkeborg IF
 • Brøndby IF har scorede i 19 af de senest 20 kampe mod Silkeborg IF
 • Brøndby IF har scorede i de seneste 10 hjemmekampe i træk de har spillet mod Silkeborg IF
 • Brøndby IF har vandt i 10 af 12 seneste kampe mod Silkeborg IF

Form Brøndby IF mod Silkeborg IF

Brøndby IF drømmer om mere.

Brøndby IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod F.C. København. Herefter var de oppe imod FC Midtjylland i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod AaB, som blev nedlagt med 3-1.

Silkeborg IF inde i god stime.

Silkeborg IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Randers FC satte de sig igennem med 1-0, før F.C. København viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Silkeborg IF gik ned 1-4 mod FC Midtjylland.

Brøndby IF v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Silkeborg IF tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-0 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. Brøndby IF møder Silkeborg IF med en historik imellem klubberne, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og Silkeborg IF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Brøndby IF og Silkeborg IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Brøndby Stadion i vente.

Brøndby IF mod Silkeborg IF – Hold øje med…

Han har hamret 17 mål ind så langt i turneringen og Nicklas Helenius stod desuden for 3 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Brøndby IF.