Brøndby IF mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF byder velkommen til Viborg FF i 3F Superliga den kommende søndag på Brøndby Stadion.

Viborg FF er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 29 point sammen på deres første 16 kampe. Brøndby IF er 21 point efter i stillingen med 16 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Brøndby IF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 8 mål, mens Viborg FF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Brøndby IF har vundet 5 sejre, mens de har spillet 6 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Viborg FF har indtil videre præsteret 8 sejre og 5 uafgjorte samt 3 nederlag i 3F Superliga. Viborg FF er på en stærk stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Viborg FF.

  • Brøndby IF scorede i 16 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • I de seneste 6 udekampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • Viborg FF scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 13 af de seneste 15 udekampe

Form Brøndby IF mod Viborg FF

Brøndby IF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod AGF, før de nedlagde AaB med 3-2. Mod OB blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Brøndby IF drømte om en placering i den øvre tredjedel af 3F Superliga tabellen i denne sæson, men deres nuværende form er slet ikke god nok. Brøndby IF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 3 gange og tabte 1, mens de scorede 11 og lukkede 10 mål ind.

Viborg FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Silkeborg IF, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 1-1 mod AGF, hvorpå FC Midtjylland blev besejret 3-1. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Viborg FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Viborg FF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Viborg FF vandt 4 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 10 mål og lukkede 6 ind. Dette indbragte dem 13 point.

Brøndby IF vs Viborg FF – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Viborg FF på Brøndby Stadion.

Brøndby IF må stille op uden Kevin Mensah på søndag mod Viborg FF, da han døjer med en skade.

I værste fald må Viborg FF finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Zan Zaletel og Mads Lauritsen har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Viborg FF-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod Viborg FF – indbyrdes historik

Brøndby IF har kikkerten rettet mod en sejr den kommende søndag, da de nyder en god 5-3-2 historik mod Viborg FF i den seneste tid. Bookmakernes bedste odds på en hjemmesejr ligger i odds 2.15.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Brøndby IF og Viborg FF blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i 3 af de foregående 10 opgør mellem Viborg FF og Brøndby IF.

Brøndby IF mod Viborg FF Spiltips

Ohi Anthony Omoijuanfo har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for Brøndby IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Viborg FF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jay-Roy Grot, der har banket 5 mål ind i 3F Superliga.

Brøndby IF vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Viborg FF vandt 6 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Viborg FF lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Brøndby IF præsterede 4 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Brøndby Stadion.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Brøndby IF har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Viborg FF et snit på 0.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 7 gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Brøndby IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Viborg FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.