Brøndby IF vs FC Nordsjælland – Spilfiduser, Optakt og Odds

Brøndby IF skal op imod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion den kommende mandag i en spændende 3F Superliga duel.

Brøndby IF er nummer 6 med 40 point og en målscore på 40-48, mens FC Nordsjælland ligger nummer 2 med 54 point og en målscore på 49-30.

Brøndby IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

FC Nordsjælland er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens FC Nordsjælland præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Brøndby IF har vundet 11 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret 15 sejre og ni uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland kiksede med at holde buret rent i deres seneste 14 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v FC Nordsjælland.

  • 9 af Brøndby IF’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 10 af de seneste 12 kampe
  • Brøndby IF scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i de seneste 13 kampe
  • 14 af FC Nordsjælland’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 udekampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret

Form Brøndby IF mod FC Nordsjælland

De seneste tre kampe har for Brøndby IF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Randers FC med 1-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-3 mod F.C. København. Deres seneste opgør, mod Viborg FF, indbragte et point i en1-1 kamp. Brøndby IF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Brøndby IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede nimål, men lukkede også 13 ind.

FC Nordsjælland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod F.C. København, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 1-1 mod AGF, hvorpå Randers FC blev besejret 3-1. Brøndby IF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. FC Nordsjælland formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede otte og scorede fem mål.

Brøndby IF opnåede 16 point fra deres foregående 16 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 13 mål scoret og 25 indkasseret. Af deres seneste 13 kampe mod hold fra top seks sikrede FC Nordsjælland sig 18 point og fire sejre. De indkasserede 14 mål, mens de selv scorede 16 gange.

Brøndby IF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Nordsjælland på Brøndby Stadion.

Kevin Mensah sidder over for Brøndby IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Brøndby IF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Brøndby IF ser FC Nordsjælland uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Brøndby IF plejer at nyde at møde FC Nordsjælland, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.90.

Brøndby IF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Brøndby IF mod FC Nordsjælland Spiltips

Ohi Anthony Omoijuanfo har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Brøndby IF satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Nordsjælland kigger til gengæld mod Ernest Nuamah i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Brøndby IF vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af FC Nordsjællands seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Brøndby IF presterte 1.8 mål i gjennomsnitt, mens FC Nordsjælland presterte en mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede en mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.