Brøndby IF vs Randers FC – Optakt, bedste Odds og gode tips

Brøndby IF har fordel af hjemmebane på Brøndby Stadion, når Randers FC kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Brøndby IF er nummer 6 i medaljespillet med 33 point og en målscore på 34-39, mens Randers FC ligger nummer 5 med 37 point og en målscore på 31-32.

Brøndby IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Randers FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

Brøndby IF har vundet ni sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Randers FC har indtil videre præsteret ni sejre og ti uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Randers FC.

  • Brøndby IF vandt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 8 Brøndby IF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Brøndby IF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Brøndby IF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Brøndby IF var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Randers FC har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 10 af Randers FC’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Randers FC scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Randers FC scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Randers FC har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Brøndby IF mod Randers FC

Brøndby IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Viborg FF tabte de 0-3, FC Nordsjælland også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Brøndby IF formåede at vinde 1-0 over AGF. Brøndby IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede ti mål ind.

Randers FC går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod AGF, før de nedlage F.C. København med 1-0. Mod FC Nordsjælland blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Randers FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv otte.

Brøndby IF har opnået 20 point fra deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fem kampe med en score på 18 mål for og 26 imod. Randers FC vandt tre sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 18 mål og lukkede 22 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Brøndby IF vs Randers FC – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Randers FC på Brøndby Stadion.

Kevin Mensah sidder over for Brøndby IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Brøndby IF mod Randers FC – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Brøndby IF går til kampen mod Randers FC med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Randers FC scorede i deres seneste 4 opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brøndby IF og Randers FC var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Brøndby IF mod Randers FC Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Ohi Anthony Omoijuanfo trods alt stadig tegnet sig for ni mål i denne 3F Superliga sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Randers FC.

Brøndby IF vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Randers FC vandt to af deres seneste 10 udekampe, og spillede fem uafgjort, mens det blev til tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Randers FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Randers FC snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Brøndby IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.