Brøndby IF vs Silkeborg IF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Brøndby IF agerer værter på Brøndby Stadion for gæsterne fra Silkeborg IF til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag.

Brøndby IF er nummer 8 med 27 point og en målscore på 29-31, mens Silkeborg IF ligger nummer 6 med 28 point og en målscore på 30-30.

Brøndby IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Silkeborg IF præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Brøndby IF er noteret for syv sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF kigger på otte sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Silkeborg IF.

  • Brøndby IF scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF var i vandt de seneste 6 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Brøndby IF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Brøndby IF vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 16 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 udekampe i træk Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Silkeborg IF’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Silkeborg IF scorede i 10 af deres seneste 11 udekampe

Form Brøndby IF mod Silkeborg IF

I deres seneste tre kampe formåede Brøndby IF først at banke AC Horsens med 5-2. Herefter nedlagde de også FC Midtjylland med 0-1, inden stimen stoppede mod Lyngby Boldklub, der vandt en 1-0 sejr. Brøndby IF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede 14 og lukkede 12 mål ind.

Silkeborg IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AGF, før de bankede FC Nordsjælland med 2-1. Senest blev Soenderjyske nedlagt i en 0-2 sejr. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Brøndby IF har opnået ti point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på 11 mål for og 18 imod. Silkeborg IF vandt tre sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 12 mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem 11 point.

Brøndby IF vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Silkeborg IF på Brøndby Stadion.

Brøndby IF må stille op uden Kevin Mensah på søndag mod Silkeborg IF, da han døjer med en skade.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Brøndby IF.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Brøndby IF sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Silkeborg IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Silkeborg IF med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Brøndby IF har generelt overtaget mod Silkeborg IF,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.91.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brøndby IF og Silkeborg IF fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Brøndby IF mod Silkeborg IF Spiltips

Tonni Adamsen virker til at være i anstændig form for Silkeborg IF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brøndby IF, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Ohi Anthony Omoijuanfo, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Brøndby IF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Silkeborg IF sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Brøndby IF holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Silkeborg IF præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Silkeborg IF snittede en mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Silkeborg IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.