Brommapojkarna mod Degerfors i Allsvenskan runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

Brommapojkarna ligger nummer 6 med point mens Degerfors ligger nummer 13 med point.

De går ind til kampen på Grimsta IP som favoritter, og Brommapojkarna har udsigt til at skabe lidt afstand til Degerfors i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Brommapojkarna kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Hvad målscoring angår, er Degerfors ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 28 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brommapojkarna v Degerfors.

  • Brommapojkarna scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Brommapojkarna har spillet, har begge hold scoret
  • Brommapojkarna scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 8 af Brommapojkarna’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Brommapojkarna’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Degerfors i 30 af de seneste 32 udekampe
  • Der er scoret imod Degerfors i de seneste 16 kampe
  • Degerfors var i tabte 9 af deres seneste 11 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Degerfors har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • Degerfors tabte 9 af 11 af deres seneste udekampe

Form Brommapojkarna mod Degerfors

Brommapojkarna drømmer om mere.

Brommapojkarna har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-2 sejr over IFK Norrköping. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Hammarby, siden 0-2 mod AIK.

Degerfors er igen havnet i problemer.

Degerfors har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 5-0 af Malmö FF, før Kalmar FF satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod IFK Värnamo, der satte sig igennem med 0-2.

Brommapojkarna vs Degerfors – Seneste nyt

Brommapojkarna v Degerfors Indbyrdes historik

Som nyt hold i Allsvenskan er det således første gang, at Brommapojkarna møder Degerfors på dette niveau.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan Brommapojkarna og Degerfors hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Grimsta IP i vente.

Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.

Brommapojkarna mod Degerfors – Formstærke spillere

Diego Campos virker til at være i anstændig form for Degerfors, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Allsvenskan. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brommapojkarna, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Ludvig Fritzson, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.