Brøndby skal forsvare førsteplads mod AaB

Brøndby IF er storfavoritter til at tage alle tre point på Brøndby Stadion den 7. februar kl. 20:00 i 15. runde i 3F Superliga mod AaB. Brøndby IF indtager pladsen som nummer 1 i 3F Superliga med 30 point efter 14 kampe. 11 points efter for 14 kampe finder AaB sig placeret som nummer 7.

Brøndby IF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra AaB vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Brøndby IF i fantastisk form.

Brøndby IF er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 12 points ud af 18 mulige. I deres tre foregående kampe tabte Brøndby IF 2-1 til Fremad Amager i pokalturneringen, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod AC Horsens, for senest at sikre en 1-0 sejr mod FC Nordsjælland.

Brøndby IF åbnede sæsonen som top tre kandidat, og i nuværende form vil medaljer være minimum af, hvad de kan opnå.

Med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne hjemme som Brøndby IF. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet på søndag.

AaB i ekspresfart mod bunden.

Resultaterne har været direkte elendige for AaB i den senere tid, hvor de har haltet fra skuffelse til skuffelse. AaB vandt 3-2 mod Lyngby Boldklub, hvorefter de tabte 3-0 nederlag mod AGF, inden de tabte 3-2 til FC København i deres foregående tre kampe.

AaB lignede på forhånd et godt bud på en midterplacering, og det er de godt på sporet af netop nu.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe – skal AaB passe på ikke at blive massakreret den kommende søndag.

Brøndby IF vs AaB h2h

AaB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i november 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga.

 • Broendby IF har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
 • Broendby IF har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
 • Broendby IF har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
 • Broendby IF har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
 • Broendby IF har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
 • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
 • I 7 of 9 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Der er scoret imod Broendby IF i de seneste 7 af 9 kampe;
 • Broendby IF har indkasseret mål i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
 • I 6 seneste Broendby IF hjemmebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
 • Broendby IF har scoret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
 • Der er scoret imod Broendby IF i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk.
 • AaB ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk.

Ifølge bookmakerne er Brøndby IF favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.95 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Brøndby IF har 51% chance for en sejr mod AaB. Er du fristet af et væddemål på AaB er den bedste pris 3.50 på oddset med.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.65 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 61% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.10 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics